Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@niajewels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzegelde producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@niajewels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op maat gemaakte producten

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Geld terug

Wanneer we het artikel hebben ontvangen, ontvangt u een email. We zullen het artikel inspecteren en u hiervan op de hoogte brengen. Wanneer het is goedgekeurd zullen we spoedig overgaan op terugbetaling,  indien het artikel al was betaald. 


Sale items
Artikelen in de sale kunnen niet worden geretourneerd.

Beschadigd of kapot

Artikelen die beschadigd of kapot aankomen, graag ons hier per email van op de hoogte brengen info@niajewels.nl. We zullen u informeren wat u kunt doen.


Verzending

Producten worden per post verzonden naar uw adres via PostNL. Boven de 80 euro is verzending gratis. Wanneer artikelen retour worden gestuurd, moeten we helaas verzendkosten in rekening brengen. Wanneer u een artikel terug stuurt, altijd eerst een email sturen en wacht tot dat u van ons hoort. Verzendkosten worden nooit vergoed. 


Hulp nodig?

Stuur een email naar info@niajewels.nl 

Winkelwagen