BE LIVELY

Nia Jewels

vrouw drie kettingen met witte blouse

ONZE MISSIE

Wij houden van statement sieraden to impress. Sieraden die laten zien wie je bent. Die je zelfvertrouwen geven en het gevoel dat je leeft. Daarom selecteren wij onze sieraden zelf, maken ze in onze eigen atelier. Speciaal voor al die dames die op zoek zijn naar iets unieks. Elke twee weken updaten we nieuwe items. Elk sieraad is er in een beperkt aantal verkrijgbaar. Dus niet veel mensen zullen er mee rondlopen. Be Lively, Be you! Check onze shop en bezit ook een special item!

HANDGEMAAKTE SIERADEN

Wij geloven dat sieraden niet alleen accessoires zijn, maar verhalen vertellen. Onze visie is om alle dames te voorzien van zelf geselecteerde statement sieraden. Ze zijn een expressie van individualiteit en persoonlijkheid, waardoor elke klant de kans krijgt om hun eigen unieke verhaal te vertellen.

Elk stuk in onze selectie is doordrenkt met passie, creativiteit en de unieke flair. 

We zien onze klanten niet alleen als consumenten, maar als leden van een gemeenschap van stijlbewuste individuen. Onze webshop fungeert als een ontmoetingsplaats waar liefhebbers elkaar kunnen inspireren, ideeën kunnen delen en zich verbonden kunnen voelen door hun gedeelde passie voor sieraden. Vertel ook je verhaal, Be Lively, Be you! 

vrouw rent en het regent herfst blaadjes

'SIERADEN' VOOR JE TELEFOON

Naast oorbellen, armbanden etc. maken we ook ‘sieraden’ voor je telefoon, zoals telefoonkoorden. Nooit meer zoeken naar je telefoon in je tas! Je telefoon heb je zo gevonden met een prachtig telefoonkoord.  Het voegt een vleugje glamour toe aan je telefoon voor elke gelegenheid. Bestel de jouwe vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse stijl!

Meegeleverd bij de telefoonkoord zit een transparante kaart voor in je telefoon om het eraan te hangen. Vertel ook je verhaal, Be Lively, Be you! 

telefoonkoord 3 kleuren modellen

GEVEN IS VEEL LEUKER DAN KRIJGEN

Be lively, Be colorful, Be yourself!

Winkelwagen